old

Alla inlägg under juli 2007

Av old - 30 juli 2007 15:12

Jag klättrar sakta men säkert mot toppen på bloggtoppen.se så nu är det upp till er. Spamma runt min blogg url till alla ni känner för innan den här veckan är slut ska jag vara #1.. Det fixar ni va? :P

Av old - 30 juli 2007 14:53

Kund: Jag har precis rensat cage minnet i telefonen

Jag: Vad trevligt. Vad hände?

Kund: Det fungerar fortfarande inte.

-

Visst har man hört många olika varianter på data termer osv, men just cage istället för cache var nytt för mig ;)

Av old - 29 juli 2007 11:40

I fredags så flyttade jag ur min gamla lägenhet. Satte ut en annons på blocket på min gamla soffa då jag beställt en ny så jag lämnade den gamla i lägenheten i hopp om att nån skulle köpa den. Tog vell inte mer än 15-20 minuter efter annonsen kom ut på blocket så var soffan såld och jag nöjd (än så länge).


Vi bestämde att igår (lördag) så skulle han komma och hämta soffan och jag förklarade för honom att det var 2 trappor upp så den måste bäras en bit och det var inga problem.


Efter jobbet så cyklar jag bort till min gamla lägenhet där vi hadde bestämt träff utanför så han kunde få sin soffa han köpt. Väl framme så möts jag utav en större karl samt hans fru som kom ifrån thailand eller kina eller nått liknande som var max en meter lång. Förstår självklart att inte hon kommer kunna bära soffan pga av ja dels hennes längd + att hon var väldigt tanig.  Då vi kommer upp till lägenheten min och han ser soffan så klämmer han snabbt och inte alls blygt ur sig till mig "Ja då är det vell bara att börja bära ner den, ska vi hugga tag?"


Nu till problemet, hur i hela jävla helvete kan man åka och köpa nånting utan att ta med sig bärhjälp då man vet att saken man ska köpa kommer behövas bäras ner för två trappor? Jag blir så jävla förbannad på folk ibland så nu vet ni att om ni ska köpa nånting som är tungt utav mig. Ta med bärhjälp för i helvete och tro inte att försäljaren ska hjälpa dig =)

Av old - 26 juli 2007 19:03

Nån som orkar städa ur? :P

Av old - 25 juli 2007 18:49

Vart väckt utav Teija imorse klockan 08:00 som var helt galen över att hennes dator hadde lagt ner, la mig och somnade om och klev upp runt 10:00 efter samtalet med henne, kändes inte allt för okej då jag visste om att det kommer bli en väldigt lång dag.


Sitter på jobbet och försöker göra allt för att slippa jobba och det går faktiskt rätt bra. Om en timme då jag slutar är jag självklart tvungen att glida upp till mamma där jag har min väska ifrån västkust resan med alla kläder i pga utav att jag lyckades spilla ner mina enda rena jeans med kaffe som jag har hemma i min sunkigt äkkliga ostädade gamla lägenhet som jag desutom tydligen ska vara utflyttad ur innan helgen. Vi får vell se hur det går me det, är vell inte direkt känd för att ha nån stress i mig.


Nej nu är det dags att ta och jobba 5 minuter igen innan jag måste gå och hämta mer kaffe för att orka med den här dagen. Ikväll känner jag på mig att det kommer bli en sån hel kväll med endast rödvin. Lyckades bli inskriven på gästlistan för två ikväll iaf så man bara kan glida in, känns helt okej.


Förhoppningsvis dyker det upp lite fylle kort här senare.

Zzz

Av old - 25 juli 2007 04:33

Nej dags att ta och sova en stund innan man börjar jobba ikväll. Ska iväg på fest ikväll, kommer förbi tre-fyra gamla barndoms kompisar som jag inte träffat på 1-2 år så det ska bli riktigt skojj.


Night!

Av old - 25 juli 2007 04:23

På söndagen så tog vi oss en bakis lunch på Bamboo Palace och hamnade i kanske den mest pinsamma situation jag nånsin varit i. Här sitter vi och avnjuter gott kinesiskt käk och i bordet intil så spelar dom in en film om en familj eller nått liknande som har varit i St. Tropez med sin far som ordnat en fest eller nått liknande där.


Skådespelarna var kanske dom mest värdelösa skådisar jag nånsin sett. I en paus dom hadde så började dom snacka om vad dom jobbade med. En utav dom var nån telefon försäljare nån annan försäkrings försäljare osv så jag antar att dom måste ha sökt frivillig till nån riktig jävla B film.  


Är det nån som har nån aning om vad det kan tänkas vara för film dom höll på att spela in så kommentera gärna. Dom hadde tydligen någon blogg hörde jag så skulle vara ruskigt roligt att se hur den här filmen avslutas hah. 

Av old - 25 juli 2007 04:16

Självklart hadde dom en baktanke med frukosten ;) Så jag vart "tvungen" att följa med Macke och tvätta bilen på OKQ8'a innan han körde in mig till plattan för att träffa upp lite folk. 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7 8
9 10 11
12
13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards